Spoštovani,

v PETEK, 11.9. je na novinarski konferenci v ambientu amfiteatra velenjske promenade,
neodvisni svetnik in vodja svetniške skupine Dobra Država Matej JENKO predstavil kandidata za prihajajoče oktobrske volitve. To je Benjamin STROZAK.

Benjamin Strozak sodeluje z Neodvisnimi Velenja in Dobro Državo že dlje časa, saj je z njimi kandidiral tudi na lokalnih volitvah 2018.

Pred leti je že bil, večkrat, svetnik v mestnem svetu Velenje, kjer je dva mandata vodil tudi odbor za gospodarstvo…

Zapihal je nov veter…
Neodvisni Velenje in Dobra Država

Na kratko o njem:

Benjamin Strozak, Plastro d.o.o., direktor, dipl.inž.tehnologije polimerov
Rojen leta 1963 v Celju. Stanuje v Velenju, kjer tudi dela.

Benjamin Strozak, Plastro d.o.o., direktor

Po končani osnovni šoli je nadaljeval šolanje na takratnem RŠC, na elektro-tehnični šoli. Končal je visoko šolo za tehnologijo polimerov. Vso svojo delovno dobo se ukvarja s plastiko in plastičnimi masami. Ima svoje podjetje več kot 28 let. Vse skozi je vpet v družbeno politične organizacije. V preteklosti jw bil dva mandata član mestnega sveta, mestne občine Velenje, kjer je vodil odbor za gospodarstvo. V preteklosti je aktivno sodeloval tudi kot član sveta krajevne skupnosti Staro Velenje. Prav tako je bil član obrtno-podjetniške zbornice Slovenije. Bil je tudi član upravnega odbora sekcije plastičarjev obrtno-podjetniške zbornice Slovenije.Več kot 25 let aktivno sodeluje v društvu potapljačev DPD Jezero Velenje, tudi kot član podvodne reševalne službe, ki je član Slovenske potapljaške zveze in pri kateri deluje enota podvodne reševalne službe Velenje. Je tudi predsednik avtomobilskega kluba oldtimerjev Slovenije.

Kategorije: Splošno

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.