Odziv na izjavo Mihaela Letonje v včerajšnjem soočenju na RTV Slo, da je dosedanji župan Kontič grozil našemu kandidatu za župana Mateju Jenku

Matej Jenko potrjuje izrečeno izjavo Mihaela Letonje, ki jo je dal na včerajšnjem soočenju, da mu je dosedanji župan Bojan Kontič javno, pred pričami grozil, da bo porabil vse vsvoje premoženje, če bo potrebno, da ga bo “uničil” zaradi njegovega komentarja na Facebook profilu.

Verjetno gre za komentar Mateja Jenka (ki se je odzval v okviru komentarja izredne seje oz. odziva dir.obč.uprave I.Morija na izredno sejo na FB strani MOV – komentar je še vedno viden TUKAJ), ki se je nanašal tudi na njegovega sina, ki naj bi vozil “okuženo” zemljo na velenjski nasip med jezeroma. Na izredni seji je bila namreč 3.točka dn.reda Seznanitev s posledicami okužene zemlje na nasipu velenjskega jezera, kjer so bili vabljeni: župan MOV, Bojan Kontič, direktor Toming inženiring, Tomaž Ročnik, direktorica IOP, Cvetka Ribarič, da se izvedo dejstva in pojasnijo okoliščine.

Ob izrečeni grožnji je bila poleg kandidata za župana Mihaela Letonje prisotna tudi kandidatka za županjo Suzana Kavaš.

Matej Jenko se še posvetuje kako naj v nadaljevanju ukrepa.

Ps.
Naše mnenje je,
da smo lahko zelo podoben odnos in način ustvarjanja pritiskov, podobnega kot ga zna izvajati tudi župan Velenja do ostalih, videli v živo tudi na soočenju Koperskih kandidatov za župana na POP TV, dan poprej. Oba sta že dolgo na oblasti, verjetno zato tudi pri obeh takšen aroganten odnos.

Kategorije: Volitve 2018

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.