V stranki SD občane Velenja na veliko zasipavajo s svojo reklamo in zelo veliko denarja vložijo v samopromocijo. In to se jim pozna na volitvah. Žal.

V nekatere poštne predale je pred novim letom prišel časopis stranke SD, Info-občan, kjer se kot po navadi spet na veliko (po)hvalijo. Letos celo s projekti, ki smo jih desetletja ustvarjali občani, stranka SD z njimi nima nič, saj so še iz časa Jugoslavije in so rezultat naših pridnih rok, ne njihovega “političnega vodenja”.

Hvalijo se z našimi udarniškimu urami in delom, ki smo ga Velenjčani prispevali v razvoj mesta!

V časopisu pa so tudi projekti “novejše” zgodovine, ki so jih skrbno presejali in izbrali. Ki so bili narejeni z našim denarjem. A notri začuda ni stvari kot npr. kako so pustili privatniku, da je kupil, oddal in da mu je nato država plačala bivši Vegradov samski dom za begunce, kako so prepustili g.Ročniku zemljišča in objekte v Velenju, kako so zapravili parkirne prostore za Merkator, zaprli dovoz iz celjske smeri z Velenjko in Eurospinom, kako so brez čuta odgovornosti pustili, da je propadalo gospodarstvo, podjetja v Šaleški dolini, v Velenju, ni niti avtoceste do Velenja, klasirnica, ki je desetletje v lastni občine še vedno nima vsebine, itd.

Tudi ni EU projektov risanja kolesarskih stez, pa 9.mio€ vrednega odra na jezeru ni… pa “hotela na jezeru” ni in podobnih stvari.


V naslednjih dneh bomo poizkusili prešteti, koliko novih delovnih mest je s projekti, ki jih je predlagal SD, prišlo v Velenje in koliko delovnih mest smo v Velenju v 30.ih letih izgubili pod vodenjam SD.

Članek je še v pripravi.

Kategorije: Splošno

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.