Peter Dermol, a kar naenkrat je zdravstveni dom katastrofa?

Na FB profila je bil kratek čas odgovor župana Dermola, pa ga je le ta hitro umaknil, očitno se je ustrašil posledic. Po našem mnenju je bil vzrok za umik komentar na stanje v Zdravstvenem domu strah pred političnimi posledicami.
Izjavil je: “Zdravstveni dom je katastrofa. Potrebne so korenite sistemske spremembe.”

Prepozno g.Dermol, prepozno!
Z vašim nadrejenim svetovalcem, dir.obč.uprave Morijem sta ves čas branila, vašega prijatelja in prijatelja g.Morija. To ve celo Velenje!

Nismo pozabili, kako ste pljuvali po našem svetniku Jenku, ko je z argumenti opozarjal na stanje v ZD! VI ste ščitili g.Šteharnika in njegovo funkcijo, vi osebno in vaša stranka SD, vi ste odgovorni za stanje v ZD, in prav bi bilo da KOT ŽUPAN, NOSITE POSLEDICE ZA STANJE V ZD !

Podajamo še ostale odgovore na odgovore Dermola v diskusiji s Kemal Soyderom.
1. v TEŠu ste bili direktor, podpisali ste pogodbo, ki je bila škodljiva in to je bil tudi eden od razlogov zaradi katerih so vas odpustili, kajne?
2. V Šal.dolini bi morali plačevati minimalne položnice za ogrevanje, to bi moralo biti del odškodnine za to, ker stoji TEŠ v naši dolini. Da tega ni, ste krivi vi v stranki SD in tudi v stranki SDS, saj ste bili skupaj v španoviji ZA TEŠ6 (F.Žerdin, S.Meh, B.Kontič + J.Zagožen, F.Sever)
3. Vista je zgrešena od začetka investicije, saj se je šlo v projekt zaradi EU sredstev (da se bo zaslužilo in da se bo lahko hvalilo) ne pa zaradi tega, ker to Velenje potrebuje. Vemo da niste znali odgovoriti na vprašanja našega svetnika g.Jenka za kaj se gradi, kakšen bo program, itd. Vaš odgovor je bil, da lahko dobimo EU sredstva. In nekomu ste omogočili lep zalužek.
4. Namesto, da bi zgradili nov dom za ostarele morda malo višje v parku ste dovolili rušiti starega, obnovljenega (sama pamet vas je). Lahko bi imeli dva…
6. Pogoje vključevanja v velenjske vrtce določa kdo? Država?
7. Po tem času bi v kakšnem drugem kraju na svetu bila Pika samostojen festival, ki bi prinašal občini velik dobiček, ne pa stroške!
8. Res je, daleč od tega, da bi bil popoln župan, ste pa poln samega sebe ko se hvalite in ko vladate.
9. Kdaj boste zamenjali direktorja ZD?
10. Optika (internet) je bila v rokah MO Velenje, pa ste se v SD odločili, da T2 ne vleče občinske optike ob svoji optiki. Kot vemo, so v Mislinjski in SG občini po vseh okoliških vaseh in celo po hribovskih domačijah napeljali z EU denarjem optiko. Tudi v Velenju bi lahko, pa se niste odločili za to!

Sprenevedanje in samohvala sta v velenjski stranki SD stalnica.

SD 30 let že vodi Velenje v propadanje.
Poglejte si razvoj sosednjih in primerljivih mest. Ostala mesta so se razvijala, Velenje pa je pobiralo nekakšne nagrade, da so se SD-jevi šerifi lahko hvalili. Je bila kakšna večja korist od nagrad? Žal NE, razen veliko izgubljenih sredstev iz občinskega proračuna.

Kategorije: Splošno

0 Komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.